luni, 27 iulie 2009

Remedii impotriva caderii parului!!!


Daca stii sa-ti respecti parul, daca iti cunosti particularitatile genetice (prin simpla observare a celor din familie), daca incerci sa inveti cate ceva de la specialisti, vei constata ca exista arme eficiente impotriva uneia din cele mai dureroase probleme, care afecteaza atat barbatii, cat si femeile.

Maseaza in fiecare seara Maseaza scalpul cu buricele degetelor, pentru activarea circulatiei sanguine si pentru a stimula oxigenarea celulelor. Pentru intarirea radacinilor, exista lotiuni tonice in magazine sau se pot prepara in casa, din alcool de 70°, otet de mere si ulei de ricin. Masajul trebuie sa inceapa dinspre frunte spre ceafa si dinspre tample spre crestet.
Masti si alte preparate in casaMasca pentru stimularea cresterii parului Ingrediente: un galbenus, o lingurita ulei de ricin, o lingura de rom, 5 picaturi suc de lamaie Preparare: Aplica amestecul pe pielea capului si maseaza usor. Lasa sa actioneze timp de 10 minute, dupa care spala parul si clateste-l foarte bine.

Sampon fortifiant Ingrediente: doua linguri de urzica, o lingura de fulgi de sapun de casa, 50 ml de apa fiarta. In plus, mai adauga: (pentru blonde) doua pliculete ceai de musetel si sucul de la jumatate de lamaie; (pentru satene sau brunete) doua lingurite de rozmarin. Preparare: Intr-un bol mic, pune urzicile si sapunul de casa, peste care toarna apa fierbinte si lasa la o parte timp de 10 minute. Intinde pasta astfel obtinuta pe toata lungimea parului, incepand de la radacina. Clateste bine parul cu un amestec egal de apa si otet de mere

.Masca pentru activarea circulatiei Ingrediente: usturoi, ulei de ricin Preparare: Zdrobeste usturoiul ca pentru mujdei si amesteca-l cu un pic de ulei de ricin. Frectioneaza piele capului si acopera-te cu o folie si un prosop sau cu o casca de dus pentru o jumatate de ora. Dupa care te speli - cat mai energic, sa iasa mirosul de usturoi... Tratamentele trebuie aplicate o data pe saptamana daca vrei sa aiba eficienta. Ca orice terapie facuta in casa, nu vei vedea rezultatele aparand miraculos peste noapte, in schimb se vor face simtite in timp si vor fi de durata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu