vineri, 24 iulie 2009

Masti pentru ten II !

Masca hidratanta



Este o minune pentru tenul tau. In plus, este foarte usor de preparat. Poate fi aplicata o data la doua zile.

Preparare: Amesteca o lingurita cu miere cu alte doua lingurite de iaurt. Omogenizeaza bine. Intinde combinatia pe fata si stai 5 minute. Clateste cu apa si admira-te! Daca ai tenul uscat, amestecul se face cu o lingurita de iaurt si una de smantana grasa, plus miere. Poti incerca sa inlocuiesti smantana cu caimac.

Masca pentru pori dilatati


Rapida si extrem de eficienta, masca este recomandata si inaintea unei petrecei la care vrei sa fi perfecta, iar tenul tau este cenusiu si obosit. De aplicat bisaptamanal.
Ai nevoie de un albus de ou batut spuma si cateva picaturi de suc de lamaie. Amesteca si intinde albusul pe fata. Pastreaza masca 5 minute, apoi spala cu apa rece. Trece pe fata cu un cub de gheata sau pulverizeaza apa minerala. Daca tenul tau este obosit, pulverizeaza la final apa de roze.

Masca hranitoare


Extrem de eficienta, te vei simti minunt dupa aplicarea acestei masti.
Ingrediente: trei caise coapte, un albus de ou batut si cinci picaturi ulei de migdale dulci.
Preparare: Spala caisele si da-le prin razatoarea fina. Piureul de caise amesteca-l energic cu un albus de ou (foloseste un mixer). Adauga uleiul de migdale. Imparte masca in doua. Intinde masca pe fata si stai cu ea 5 minute. Sterge fata cu un servet si aplica a doua portie. Rezultatele sunt incredibile. Poate fi folosita de doua ori pe saptamana, iar caisele pot fi inlocuite cu piersici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu